Friday, July 31, 2009

??????? :)

Kuidas kutsutakse olevusi, kes juulikuu viimasel ööl ringi sõidavad või lendavad või hõljuvad? On need suvepäkapikud, juulipikud, suvepäkad või mingid haldja- või ritsika- või põrnikamoodi olevused?
Igatahes olid need hearetid öösel poetanud värava juurde säärased juurtega õied:) ja ise end ära peitnud. Hea ju piiluda, mismoodi tudikesed end suure rõõmuga üleval peavad:D
Igatahes on meil ka nüüd roosid:D - Pink Robusta, Westerland ja Dornröschen. Ega me nüüd seepärast veel roose kasvatama hakka, aitab kui neid kolme poputame. Nooh, egas asi pottidega piirdunud. Lagedale kraamiti tee pealt kaasa hamsterdatud väga soojade kätega valmistatud imeilus ümbrik, mis sisaldas endas suurt varandust. Suur-suur aitäh!!!
Neil ööuntsakatel, nagu tavaliselt, aega ju polnud:), Setumaal olevat öösel end allikavees parem pesta kui siin:)
Nuusutati üle lillherned, lenneldi üle paari marjapõõsa, sekka sai õige veidike juttu ka puhuda.





Enne nende ärasõitu sättis taevas end nutma. Lõunas paistis veel päike, läänes aga muutusid pilved juba üsna ähvardavaks. Ja egas siis ainult pisarad- ikka suur ilutulestik ja paugutamine käis selle lahkumisega kaasas.


Arvuti juurde tulles avastasin, et mu fotoaparaat, mis oli terrassilauale jäänud, oli hakanud iseenesest aeda pildistama. Automaatmasin? :D Nii on tekkinud see viimane ja veel paar pilti:) Huvitav, ons mul veel mingeid üllatusi avastada?

12 comments:

  1. Ai käiks mul ka selliseid haldjaid!

    ReplyDelete
  2. See suur varandus on tõesti imeilus. A misasi ta täpselt on - maal, karp? vabandan ette juba oma uudishimu :DD

    ReplyDelete
  3. maru vahva ju, kui päkapikud aasta läbi ringi luusivad :)

    ReplyDelete
  4. Vahva jah, need haldjad käisid enne minu juurest ka läbi :) Ühe kasti kakkusin juba pakendist lahti ja nüüd mu tilluke töötuba puidulõhna täis ja roosa Robusta ka olemas.

    Aga see "varandus", üks minu kiikse - mulle meeldivad mulliümbrikud ja enamus asju saadetaksegi nendega, ma pole raatsinud neid minema visata ja nii lähevadki nad korduskasutusse,hea pakend ju ja tasapisi isegi EP minu veidrusega harjunud :)

    ReplyDelete
  5. Võiksid sagedaminigi luusida:D
    Kas see roosa on nüüd kohustuslik igas aias? Et nagu mingi tunnusmuusika või logo meil kõigil?:DDD
    A varandus oli tõega varandus- need on raamatud - virtuaalsed!
    Hiline, see Sinu taaskasutuse kiiks väärib vist lausa ülevõtmist:DDD

    ReplyDelete
  6. Ma ei tea, ma tahtsin selle roosaga natuke õelutseda, aga paistab, et, oh, minu mees ei tea Sinu oma "roosaarmastusest" miskit, aga ka nakatus - viirus, või mis?

    ReplyDelete
  7. a see ka, et superpilt see viimane! :) ja superjutt ka. nunnu!

    ReplyDelete
  8. ja üldse - ise te olete ritsikad!!!! :P :)))

    mde, me ei saanud üheski peatuskohas vihma :). selline võlureis siis :). autoga teel olles küll, eriti võrus.. seal oli selline sadu, et tänavad olid nõnda vee all, et äärekive polnud näha. aga setumaa oli .. imeline!

    ReplyDelete
  9. Mulle ka sellised päkapikud meeldivad, kuigi lilli pole nad mulle toonud. Ükskord enne jõule riputati aga pool lammast kilekotiga väravaposti otsa, ja küll mul oli hea meel, et ma selle kingituse enne koeri avastasin!

    ReplyDelete