Wednesday, July 29, 2009

AIDAKE INIMEST!!!

Kulge, noored ja targad! Kuidas te olete saanud oma bloginimistusse säärase asjanduse, et kohe näete kes, mida ja millal on postitanud? Mul oleks ka seda vist hädasti vaja. Aitaks ikka kohe väga palju aega kokku hoida, onju. Ja sellest on mul kogu aeg puudus, eks ma ikka ka teen kogu aeg midagi:). Praegu pean järjest kõik läbi klõpsima, et uudiseid lugeda.

13 comments:

  1. Vot mina tahan ka seda teada. Proovisin paar korda - aga mul ei tulnud välja. Palusin pubekat appi, et see targem selles arvutiasjanduses - kutt viskas, et blogimine pidavat vanade kiiks olema ja et tema ei tea midagi. Vot siis - vähe sellest et loll olen, tituleeriti vanaks ka veel :)). Peaks ka vist sinna orkutisse ja facebooki ja mis iganes kolima - siis olen jälle noor :DD

    ReplyDelete
  2. "Noor ja tark" teab, kuidas asjad käivad :D
    1. Klõpsa oma blogis Layout´ile
    2. Add a Gadget
    3. Seal keri seni, kuni näed: Blog List
    4. Kirjuta soovitud blogide URL-id ja kõik toimib. Eile just oma blogisse selle tegin. Head pusimist!

    ReplyDelete
  3. Eeeeeee...... kas need URL-id on aadressid? :DDDD

    ReplyDelete
  4. URL on veebiaadress http://xxxxx.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Mõtlesin juba, et saan aitäh öelda, aga ei miskit tarka oska ma seal teha. Olen ikka vist väga rumal:) Tegin nii nagu ütlesid, selle blog listi ka lahti, aga seal pole kohta kuhu kirjutada. On küll üks suur lahter mingi inglisekeelse lingiga, aga seda seal ei julenud väga puutuda. Ma ei tea kui suur on mul võimalus kogu blogi ära vussida. Kas peab äkki enne veel klikkima sinna add to list vms?

    ReplyDelete
  6. Teeme siis uuesti:
    Add a Gadget.
    Edasi: Blog List. Klõpsa sellel.
    Siis näed akent, kus sellised asjad kirjas: Title: Minu blogide loend (selle võid suupärasemaks muuta); Show: all blogs, 5, 10, 25. Sealt vali üks.
    Nüüd klõpsa linnukesed kastidesse: Title of most recent item, Date of last update; võid linnukese panna ka Icon ette. Aga see pole vist oluline.
    Nüüd selles aknas all üks sinine link: Add a blog to your list. Klõpsa. Ekraan läheb uduseks. Ilmub ka uus aken. Sinna kirjuta aadress ja klõpsa Add. Järgmise blogi aadressi sisestamisel on juba teistsugune aken ees. Aga ikka aadressi järel klõpsa: Add to list. NB! Kõige lõpus tuleb teha klõps oranžil sõnal "Save".
    Anna teada, kui ikka veel ei õnnestu. Edu!

    ReplyDelete
  7. Igatahes mina sain siit õpetust ja tegin ära. Algul läks ikka palju auru katsetamise peale. Lõpuks õnnestus. Aitäh Marele!

    ReplyDelete
  8. Proovisin. Täna ei tulnud küll midagi välja. Imelik, et tööle hakkas ainult viimane aadress, mille sisestasin, selle kustutasin, sest tahan ikka neid kõiki ritta saada. Ja paremale tekkis blogisse 2 uut pealkirja, mida ma kuidagi ära enam ei saa- minu sõbrad ja my blog list. Mul on blogid, mida vaatan, paremal olemas. Mõtlesin, et saan sinna kuidagi lisada, et millal on viimane post kirjutatud, aga selle meetodiga vist küll mitte, sest niiviisi tekib uus nimekiri. Homme uurin edasi.
    Aga aitäh aitamast, küll ma sest jagu saan.

    ReplyDelete
  9. My Blog List ongi see koht, millega tegutseda tuleb. Kui üks aadress tööle hakkas, siis sai see õigele reale sisestatud ja lisatud (add). Ilmselt said ülejäänud aadressid siiski valele reale kirjutatud.
    PS kõik paremasse veergu tekkinud pealkirjad on võimalik kustutada, kui toimetad Layoutis. Seal klõpsad sellele pealkirjale, mille tahad kustutada. Avanevas aknas tuleb klõpsata sõnale Remove (kõrvalda). Äkki ikka õnnestub!

    ReplyDelete
  10. Ehh jah, millal mina ise ükskord selleni jõuan... Nii hea on teiste seljas liugu lasta - tavaliselt Lillekasvataja blogis, aga nüüd kohti veel rohkem :)

    ReplyDelete
  11. Vaatan, et meil on ühesugune blogi põhi. Tulin siia Thela kaudu.
    Ilus lilleaed!

    ReplyDelete
  12. AITÄHHH!
    Mõtlesin selle postituse kustutada, aga ei tee seda. Võibolla saab keegi sellest abi.
    KS - aitäh, kellaaja sain ka settingutest õigeks:)

    ReplyDelete