Wednesday, June 17, 2009

TRENN

Tänapäeval on olemas kõiksugused treenimisvõimalused. Ainult vali - aeroobika, spinning, shaping, bodypump ja veel mingid udupeened asjad, mille nimegi ei tea:). Kohe igale maitsele:). Meil toimub ka siin mingine võimlemine, aga mitte üüratu kalli raha eest, vaid päris tasuta.
Tundub, et peaks vist ise ka sinna puudele seltsiks minema, saaks hea mahvi:)
Eelmisel nädalal algas see sedasi. Üks, kaks ja painutus, üks kaks ja painutus. Siis muutus rütm tihedamaks ...ja pai-nu-tus, ..ja pai-nutus, .... Kohe sellele järgnes pai-nu-tus, veee-nitus, pai-nu-tus, vee-nitus.... Sedagi polnud kauaks. Vee-ni--tus, vee-ni-tus .....üle 100 tunni järjest. Annab ikka vehkida! Eilne oli väike hingetõmbepaus. Päike paistis ja oli säärane tuulevaikus, et isegi ükski juuksekarv peas ei liikunud. Sai ikka veidi aimu, milline see äraunustatud suvepäev olla võiks. Isegi lillepilte võis teha.
Aga ju see taevas vaatas, et nii ikka ei saa. Mismoodi need puud siis ikka sedasi ühekülgsete kööbakatena edasi elavad. Kuidagi tuleb nad sirgu saada. Ja täna liigutame end siis vastupidise suunaga. Üks, kaks ja vee-ni-tus, üks, kaks ja pai-nu-tus, ikka vee-nitus, ikka pai-nutus. Üks, kaks, ja....
Karm värk!
Ikka üks, kaks, jaaa.., ikka üks, kaks, jaaa... Kõige paremini tuleb välja viisil- ikka, viin, viin, viin, ikka viin, viin, viin....:D

4 comments:

  1. Uimaivõi :o)))
    A...sedaet...kas nüüd peab siis aeroobikariided ka veel kaasa vedama vä? Me ei mahu niimoodi enam ise auto pealegi: taimed, kummikud, madratsid, telgid...nüüd veel trenniriided ka.

    ReplyDelete
  2. Vat mis vahva lugemine hommikukohvi kõrvale. Ja nüüd siis samas taktis töölaua taha, nüüd peaks töö suisa lendama käte vahel :)
    Aga ega nii tuulist kevad-suve ei mäleta küll... Eile just mõtlesin, et eelmist suve meenutab vihm, kas tänavuse suve märksõnaks saab pidev külm tuul?

    ReplyDelete
  3. Heh:D ikka maskeerimisülikond, siuke.... lehekestega:)
    Ja seda vihmakest pole meil küll vähem kui möödunud aastal, vaata, et rohkemgi:(

    ReplyDelete