Saturday, June 6, 2009

KÄES!!!!!

Niisugused kaunitarid siis Hollandist
Stitch in Time
Blue Flame
Zounds
Mohegan
First Love
Praying Hands
Fruit Punch
Cathedral Windows
Orange Marmalade
Sugar and Spice
+
Cat and Mouse
Panen siis juurde ka kevadise inglase `Pilgrim`


Sel aastal rohkem hostasid ei tule! Vist?
Aga see kullerteenus on ka ikka üks suurepärane asi. Toimetad varahommikul vaikselt omaette ja siis äkki on laual nii uhke pakk. Ei mingeid muresid, et mis kellani ja kust üleüldse ta kätte võiks saada.
Ja veel nii hoolikalt ümber pakitud. Aitäh!
Ühe sordi lehed veidi kannatanud, aga sellest pole lugu. Juurekael ja südamikulehed korras.
Tegutsemistahe tuli kohe tagasi:)

7 comments:

  1. Minu hostadel kippusid üldse hiljem need lehed närtsima, millega nad tulid, nii et osa pidin lausa ära lõikama. See-eest tuleb uusi lausa kuuldavalt :)

    ReplyDelete
  2. Assa kuram, mulle nii meeldivad hostad!!!! olen kade!!! Tahaks ka!
    Aga kui uurida tohib, siis kust need tellitud on???

    ReplyDelete
  3. Vaatan, imetlen ja imestan neid hostasid, võrratud taimed! On kindel plaan neid endalegi lisaks ühele "katseeksemplarile" juurde soetada, aga seda ilmselt alles alates järgmisest aastast, kui ehitustöödega ühele poole saab ning on võimalik midagi püsivalt omale kohale panema hakata. Tekkis aga küsimus, et kuidas sellised Hollandist tellitud kaunitarid siin meie kliimas vastu peavad ja kas nendega peab talvel ka mingeid imetrikke tegema?

    ReplyDelete
  4. Viimastel aastatel on ju kõik uued sordid sisse toodud Hollandist. Peavad väga hästi vastu. Kui nad varakevadel tellida (see tellimus jäigi veidi hilja peale), siis potistada ja paari kuu pärast välja istutada, ei juhtu nendega midagi. Võin kinnitada, et istikud on alati heas korras, need pildil kõik väga hea juurekavaga. Kui taimi ise suvel ära ei kuivata, kasvavad suurepäraselt. Kui on väga külm ja lumevaene talv, võib ju ka neid veidi esimesel aastal katta.

    ReplyDelete