Wednesday, May 5, 2010

KUKU SINA...

Kägu on tänasest kohal!!! Kukkus teine tervituseks hinge tõmbamata terve õhtu. Puud lehtivad ja kogu ümbrus muutub aina rohelisemaks. ja lilli lisandub ka iga päevaga aina rohkem. Vaatamata jubedale paduvihmale ja jahedale ilmale on ümbrus juba väga ilus:)
Kell 19 õhk +2,6C

7 comments:

  1. Ohh, kui kena!
    Meile jõuab padukas alles homme, täna naudime veel päikest. :o) Aga pikemad prognoosid enam öökülmi ei luba (no eks karta on, et mõni ehmatus ikka tuleb) ja mina istutan täna enamuse tomateid õigesse kohta ära ja mõned õuekülvid peaks vist ka tegema.

    ReplyDelete
  2. Meil oli hommikul maa valge. Ei mingeid lehti kusagil.

    ReplyDelete
  3. Ei ole siinkandis veel kägu kuulnud. Ja roheline on ainult peitõieline kuslapuu. Ülejäänud kõik veel raagus, aga kui terasemalt vaadata, siis värvimuutused juba on.
    Ja rohi on hakanud kasvama meeletu kiirusega, kui nii edasi läheb, siis on mõne päeva pärast juba muruniidukit vaja.

    ReplyDelete
  4. kägu meil juba esmaba kukkus, aga mingeid lehti jaõiosi näeb küll vaid luubiga.

    ReplyDelete
  5. Teie kandis kevad edeneb ikka jõudsasti, meil alles muru rohetab, puudel-põõsastel alles pungad, sellist rohelist vina pole veel kahjuks näha. Aga küll meile ka jõuab :)

    ReplyDelete
  6. Meil kägu veel kuulda ei ole olnud, osa kaski ka lehes, osadel väikelindudel juba pojad koorunud, aga igal päeval lendavad haneparved üle. Kui eelmisel kevadel hommikuti lennati põhja poole ja pealelõunat jälle Võrtsu äärde ööbima, siis praegu tulevad hommikuti põhjapoolt meiekanti sööma ja õhtupoole tagasi, ju siis põhjapool neile veel toitu ei jätku.
    Aga vot, mida see rukkirääk tühjal põllul kuba krääksub, mõistus ei võta. Juba teist ööd ei lase akend lahti teha.

    ReplyDelete
  7. Niii lahe pilt, kohe hingetuks võtvalt ilus!

    naliz?! no ei ole nali, ei ole.

    ReplyDelete