Wednesday, April 27, 2011

PÄEVAPILT

Tegelikult oleksin pidanud neid juba eile hilisõhtul pildistama.
Peale pika õhu-ja maareisi (ei õnnestunudki mul tuvastada kui pika vahemaaga tegemist on), kust nad veidi väsinud ilmega kohale saabusid, on neil täna hommikul juba soengud korrastatud ja just praegu võtavad nad väikese kosutava vanni. Vette lisatud veidi head-paremat, ehk leiavad nad endi tarvis ka pisikese dringi:).
Aga on ikka ilusad ja suured need risoomid. Paari tunni pärast leiavad nad endile uue kodu. Ma väääääga-vääääga häppppi!!!!! :)

PS Just olin lõpetanud postituse kui vald alustas järjekordse iga-aastase tolmutõrjega. Veel üks hea põhjus rõõmustada:)


10 comments:

  1. Ma väga näost roheline. Kadedusest. Ma olen käinud netis nende austraallaste piltide peale õhkamas ikka palju kordi.Isegi, kui ka sihukesi saaks, poleks kuhugi enam panna.
    Aga samas hea meel, et sul on hea meel ja austraallased ja ruumi panna.

    ReplyDelete
  2. Ägggggeee! :o)

    tatsalcy - nojah, eks nüüd pead sinna peenarde juurde tatsama.

    ReplyDelete
  3. :) blju onne! on ikka ilusakesed küll.

    ReplyDelete
  4. Ilusad risoomid tõeste. Kasvagu nad suureks ja ilusaks!
    Ootame õisi! :P

    ReplyDelete
  5. Tõeliselt ilusad ja suured taimed.Prantslased küll mul nii suured ei ole olnud ja mujalt ei ole tellinud.Uus kollektsioon mul ka Prantsusmaalt tellitud.
    Mida head paremat Sa vette lisasid ja kui kaua neid "pikamaareisijaid"vees hoiad? Mina ise olen prantslasi leotanud paar tundi lilla lahuses.

    ReplyDelete
  6. Ma ei kurda ka prantslste risoomide üle, enamik on neist ka ikka suured olnud, olen neilt mitmel aastal tellinud. Tavaliselt ju järgmisel aastal on nad kõik õitsenudki. Vaaatasin kataloogi, paar sorti on säärased, mille järgi isu käib, aga jätan vist selle aasta vahele.
    Ma lisan kaaliumpermanganaadile ka purustatud küüslauku, tavaliselt hoian paar-kolm tundi lahuses.

    ReplyDelete