Tuesday, June 22, 2010

SUVE ESIMENE PÄEV

Kui vaadata nägu vastu klaasi õitsvat aeda, oleks nagu suvi. Ja metsmaasikad valmivad ju ka ikka suvel. Või millest me siin mitu korda siis kooki küpsetasime? Ja kurke ja muud rohelist ka pole ma vist talvel peenardelt korjanud.
Eile mõtlesin, et kevadel on kahju lahkuda, seepärast ta sedasi udutabki.
Aga et ka suvi sääraste raskuste ja suure nutuga sünnib....Millise mäenuki taha ta siis nüüd kinni on jäänud? Sooja? Sooja pole olemaski. +7,1C pole soe. Koos selle paduvihmaga on ta suisa külm. Prrrrrrrrr!!!!
Ei virise. Olen hoopis väga kuri. Või väga kurb. Meil on nii suure töö sabajupp ripakile ja kohe mitte kuidagi ei saa tehtud. Kui on päike, on mees tööl. Kui ärkab hommikul vara, et nüüd ometigi...., siis sajab. Ma veel õhtul mõtlesin, et selle tegemise juures ei saa ma teda kuidagi aidata, et lähen ja loen talle siis muinasjuttu või räägin midagi head:D või.... ja nüüd - ei mitte midagi.
Võiks ju siis mingi muu tegemise peale mõelda, aga säärase jubeda ilmaga ei tee õues kohe mitte midagi. Ja toas ei taha kah teha, mis siis, et kogu elamine tahaks ka nagu veidi hoolitsemist saada.
Mees läks peale ärkamise hilishommikuuinakut tegema:).
Mina mossitan siin.

15 comments:

  1. Pai Muhedik, ära mossita. :o) Küllap see päike ka varsti tuleb ja kõik pereliikmed saavad ju aru, kui te ilma tõttu jaanipäevaks seda peenart päris valmis ei saa. Megatublid olete niiehknii.
    Kallistused teile siitpoolt!

    ReplyDelete
  2. Mis Sa ikka mossitad! Kasuta see vaba aeg parem ära! Joonista mingeid plaane, otsi netist huvitavat inffi. Või saada mõnele vanale sõbrannale kiri

    ReplyDelete
  3. sama siin, juba teist päeva vaatan, kuidas kõik vettib... vahepeal paistis juba nagu heledamat taevast, aga. Puhkus :(

    Lähen linna peale kummikuid otsima, läpakavahetust sellise meeleoluga ette ei võta, muidu võib end üle lohutada :D

    Aga mis on tore, avastasin, et blogid uuenevad ja mõned aiablogijad on juurde tulnud. Nii tore! Mõtlen ikka, kui tore, et ma sellisesse seltskonda sattusin :D

    ReplyDelete
  4. Plaane juba küll välja mõeldud, midagi võiks ehk ka valmis saada:(
    ja see pole mitte peenar. Seal olen ma täitsa tegev ja ilma minuta ei toimu seal midagi. Meil oli hoopis suurem unistus. Aga vast paistab mingi lootusekiireke, sest paduvihm on lakanud. Päikest polegi vaja, saab ka ilma hakkama:)
    On jah puhkus, millega ei oska kohe midagi peale hakata

    fillistand- peaks nagu vilistama?, äkki läheb kuivaks.

    ReplyDelete
  5. No nii - nüüd piinad mu uudishimu :DD
    Võiksid ikka välja öelda, jääksin ellu :DDDDD
    Minu suurimaks sooviks, et tibagi soojemaks läheks, vihmasajud ainult kord nädalas öösiti ja see kuramuse tiik ka lõplikult valmis saaks, saaks oma tegemisi edasi teha.

    Muide, kui tiigiga saaks ühele poole, siis (kekutamiseks) võib potitegemine isegi minu juures (teie juures ikka ka, saad kiiresti mõned potid :D)olla, miski visioon ajus tekkinud (tahab küll enne järgi proovimist) ja mul paari (seda visiooni :D) oleks tiigikaldale ka vaja :)))

    ReplyDelete
  6. Aga mul küsimus - ega ei oska öelda, kuidas seda Itoh-hübriidi saaks paljundada, mõtlen seda YC-i, tahaks teha kellelegi kingituse (annaks oma ära, aga see kingitud).

    ReplyDelete
  7. Mina olen seda meelt, et mõnikord võib ju natukene mossitada ka. Kui ükskord moss üle läheb, siis tunned heameelest ikka siirast rõõmu ja tööd ja tegemised lendavad käes topelt kiirusega. Ega elukene ei olegi ju kogu aeg ühtmoodi hää, ikka on väikesed langused ja väikesed tõusud. Küll see moss peagi ise ära läheb kui näeb, et temale pole seal kohta! Ja see on ju ainult positiivne, et kogu suvi alles ees on! Päikest! :)

    ReplyDelete
  8. Ma pole küll päris kindel, aga et see YC käitub nii nagu rohtne pojeng, siis äkki saab teda samamoodi jagada. Äkki on mõnel ru lehel rohkem infot.

    Soojem võiks olla küll, nii umbes 20C, üle selle pole ka väga hea.

    Kui see värgindus meil valmis saab, siis juuli algupoolel võiks tõesti mingi loomingulise asjandusega tegeleda küll. Kuu lõpuni oleme üsna hõivatud, me mitte ainult ise ei planeeri, ka meile planeeritakse:)

    ReplyDelete
  9. Meil on maasikatest ainult õied ja suve ei kusagil. Suhteliselt külm ka. Aga suvi on sellegipoolest, kõik lõhnab ja on roheline.
    Ja ise sa õpetad kogu aeg teisi, et ärge rabelege nii palju :D.

    ReplyDelete
  10. Jah, ega ei rabelekski. Tegeleks selle ühe asjaga - andunult, pühendunult ja hoolikalt:)
    Ja siis võtaks järgmise koha ette. Nüüd aga on nii, et kui ükskord lubatakse sinna õue, tulebki rabeleda, sest kõik on ju selle sundpuhkuse pärast ripakil:(

    ReplyDelete
  11. mulle väga meeldib see hilishommikuuinak... ega ilusa ilmaga seda ju ei saakski! :D

    ReplyDelete
  12. Aitäh, tänu Su soovitusele sain hulk väga head infi ja leidsin huvitava foorumi ka lisaks :)
    http://forum.tvoysad.ru/

    ReplyDelete
  13. kulge nummakesed, ärge seal mossitage ega kurvastage! ma saadan siit paar suurt ja sooja kallistust!

    aga METSMAASIKAD?!?!?!? ja KOOK?!??!! eee...eeeee... khmm! :)

    ReplyDelete
  14. trumm!! ma niiiiiii püüdlikult üritasin seda lõiku mitte lugeda - no seda mtsmsk-te ja khmmm-i lõiku. a no sa teed selle ika täitsa võimatuks. :P

    ReplyDelete