Sunday, April 12, 2009

ILUSAID KEVADPÜHI!

Kahel eelmisel aastal tegime lastelastega sääraseid munasoojendajaid või rõõmsavärvilisi kevadlilli ja kõik külalised said endale siit koos munadega ka midagi kaasa. Kõige usinam seebivees mulistaja ja vildihõõruja oli siis veel 4-aastane lapsuke, aga tema käed ei pidanud seebile kaua vastu. Noh, pärastine kreemitamine oli ju ka tore. Koju jäid neid tegemisi ka mõned meenutama. Selleks aastaks olid meil ka suured ja põnevad plaanid, aga aeg kadus kuhugi ära ja midagi erilist me teha ei jõudnudki.

Tänasest korvikesest võivad endale valida meelepärase kõik armsad ja kallid nii lähedalt kui kaugemalt. Tänases uduses päevas näivad nad miskipärast veidi tuhmidena, tegelikult on nad üsna säravad.
Ilusaid kevadpühi kõigile!


6 comments:

  1. Kevadet Sullegi ja Su perele!
    Millega värvisid? Sibulakoored, aga teised värvid?
    Ma see aasta laisake, leidsin ammused pisipiltidega salvrätid ja kleepisin maisitärklisega pildid peale. Posu tühje koori rändas seekord prügikotti.

    ReplyDelete
  2. Teised on mingid toiduvärvi tabletid, mida pidi kanges äädikavees lahustama ja siis selles mune 5 minutit hoidma.

    ReplyDelete
  3. mulle palun üks sealt paremast ülemisest nurgast ja paremast alumisest nurgast - et ikka parema saaks. :)

    ReplyDelete
  4. Häid pühi ka siitpoolt!
    Meie ei jõudnud ka midagi peale munavärvimise meisterdada, aga käisime hoopis sünnipäeval eile ja täna lastega väikesel jalgrattamatkal. Alati ei peagi ju just meisterdama.

    ReplyDelete
  5. Häid pühi! Meil jäid suures aiamise tuhinas munad üldse värvimata. Hommikusöögiks olid munad singiga, neid ei riskinud värvida :)

    ReplyDelete
  6. häid kestvaid pühi!

    meie ikka värvisime ja ikka sibulakoortega - nõnda on mu meelest kõikse ilusam... aga sel aastal olime ostnud pruunid munad :DDD seega värvid jäid veidi .. taustasulanduvaks :))

    ReplyDelete