Wednesday, July 16, 2008

ARTE Y PICO


Rõõmustasin eile HILISELE antud auhinna üle ja jahmusin sõnatuks, märgates äkki enda nime nende hulgas, kellele see edastati. Algaja netipäeviku pidajana ei oleks küll osanud sellist tunnustust oodata. Suur tänu, et pidasid mu blogi selle vääriliseks.

Ma ei külasta küll eriti palju blogisid, aga neid on siiski rohkem kui viis. Seetõttu oli valikut väga raske teha ja ka minu reitingus on kõrgel kohal nii mitmedki kodulehed. Hindan pühendumust, süvenemist, loovust ja loomingut, innustamist. Need omadused on olemas kõigis minu valitud blogides. Heameelega annaksin ühe auhinna tagasi ka Hilisele endale, aga nii edevaks ei või siiski üht inimest teha :)

Siin on minu valik tähestiku järjekorras:

JASKAAED - väga huvitav ja sisukas blogi, ilus aed, kaunid ja terved taimed ja kõik muu selle juurde kuuluv, isegi kahjurid ja haigused.

KODUPERENAINE - näitab puid- põõsaid-lilli, mis meie aedade jaoks on kättesaamatud. Oskab märgata nende erinevaid ilusaid detaile. Tutvustab ja lubab meil jalutada vana aiandustraditsiooniga Inglismaa kuulsates parkides ja aedades. Auhind antud väikese avansina, sest ootaks võimaluse korral ka eraaedade ja erinevate aiandusstiilide (mis just sealt alguse saanud) iseloomustusi. Inspireeriv ja järeletegemist vääriv on ka suurepärane käsitööoskus.

PIREPARM - kaunis, peen, viimistletud ja alati korrektne käsitöö. Ilus ja maitsekalt kujundatud aed. Huvitavad reisimuljed. On inimene, kes tõega tege tühast tükü

SAMMAKO - oskab hinnata ja näha ka igapäevaste, paljude jaoks isegi igavate tarbetaimede elu ja võlu. Omapärane ja sisukas blogi.

TOOMPEALE - sisu ja vorm. Otsib, leiab ja jagab. Huvitavad mõtted. Ei näe maailma pelgalt oma mätta otsast, vaid valutab südant ka muude asjade pärast.

) Vali 5 blogi, kes sinu arvates väärivad seda auhinda loomingulisuse, disaini, huvitava materjali ja samuti panuse andmise eest blogide maailma, olenemata keelest. 2) Auhinna andja lisab postitusse iga saaja nime ja lingi tema blogile. 3) Iga auhinna võitja paneb auhinna oma lehele ning lisab lingi, kellelt see auhind on saadud. 4) Auhinna saaja ning andja lisavad oma postitusse ka lingi "Arte y pico" blogile, et oleks teada, kust see auhind on alguse saanud. 5) Auhinna andmisel kopeeri need reeglid oma postitusse.

You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award for creativity, design, interesting material, and also contributes to the blogging community, no matter of language.2) Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.3) Each award-winning has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.4) Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog, so everyone will know the origin of this award.5) Show these rules.

3 comments:

  1. Many thanks, it's an honour :)

    ReplyDelete
  2. minu poolt ka suur tänu! olen samamoodi üllatunud!

    ReplyDelete
  3. on inimesi,kes on väärt rohkem kui üks auhind!
    palun minu aiablogi külastada ja veel üks auhind vastu võtta!

    ReplyDelete