Thursday, June 11, 2015

OHHOHOOOO JA TRALLLALAAA :)

Lõpuks ometi on meile andeks antud. Nii jubeda kohtlemise peale, kaks korda traktoriga mahaniidetud saada ja siis veel ellu jääda, oleks nii mõnigi teine otsemaid looja karja läinud. Aga ta kannatas lisaks välja ka räsitud peast ümberistutamise ja kosutas end tervelt 6 aastat.
Tänahommikune ime. Viljakas vürtspõõsas



Ja harilikul nutipõõsal on lehekesed tekkinud. Ei-ei, ma ei arvanudki, et temaga midagi lahti on. Ta lihtsalt ongi säärane kaua uinuv kaunitar.
Täna istutasime. Saabusid hädavajalikud viimased taimed. Sutsaka vihma saime lõpus ka. Oleks vist pidanud rohkem istutama :)

10 comments:

  1. Diletandid pidid guugeldama, et aru saada, kellega tegu. Pônev!

    ReplyDelete
  2. Väga huvitava värviga ja väga ilus.

    ReplyDelete
  3. vurtspõõsas :D see on väga vahva tegelane, mul veel õied lahti pole aga teie rõõm on kindlasti ülisuur, nii pika ootamise peale ei saagi teisit kui hõisata :D

    ReplyDelete
  4. Imeilus vürtspõõsas. Peab oma ostunimekirja ka lisama :). Nutipõõsas ka mul alles mõtleb ja mis siin põhjas rääkidagi, ma ei julge isegi müügiplatsi potte puudutada, iga päev torkab keegi laibakspeetu nospli välja. Imelik kevad selline.

    ReplyDelete
  5. Seninägematu õis jälle põõsavõhikutele, googeldasin ka. Imetlusväärne.:) Aga paistab, et tegemist elujõulise liigiga, et peale nii karme katsumusi kosuda ja õide puhkeda.

    ReplyDelete
  6. Ilus! Ja loomulikult on taimed Sinu hella hoole ja armastuse toel nii vaprad ja peavad igasugustele katsumustele vapralt vastu.

    ReplyDelete
  7. oi, milline värv! Kujutlen rõõmu kui keegi selline oma ilu avab! :)

    ReplyDelete
  8. vürtspõõsas on ilus!

    aga ega nutipõõsas see ei ole, kus nutikad kasvavad? :)

    ReplyDelete
  9. Vot see juba on midagi! Põõsa mõttes on ikka fantastiline õievärv ja ilus ka. Oivaline tegelane.
    Tormab vasakule nimekirja täiendama...

    ReplyDelete
  10. Ahh! Kas lõhnab ka?
    Icc... Hädavajalikud taimed.. :D

    ReplyDelete