Sunday, April 15, 2012

VESI ja PÄIKE

kõlavad üsnagi suviselt. Peaaegu rannailmalikult:) Vastukaaluks laupäevasele marule, külmale ja õhtustele sünkmustadele pilvedele see eilne päev peaaegu seda ju oligi. Soe päike viis meilt peaaegu kogu lume. Ma ei mõtle muidugi hekialuseid ja -taguseid. Aga aias on teda veel vaid mõned kribalad, iirisedki sulasid välja. Enamus aedagi sai juba puhtaks, välja arvatud need kohad, kus veel hommikul oli lumi. Isegi tiigid hakkavad sulama, vesi on neis küll veel peamiselt tahkes olekus, aga kui servad lahti, siis on nende vabanemine vast veel mõne päeva küsimus. Õhtuks vedas end tuppa üks kööbakatepaar:), isegi paari sõna ei viitsinud ma eilsele pildile lisada.
Ja nüüd on mul üsna ükskõik, kas sajab vihma, lörtsi või lund, aed vajaks hädasti vett.

6 comments:

  1. Meie loiguke on ammu juba jäävaba. Konnad ja vesilikud juba toimetavad:)
    Aga eks teil seda vett rohkem ja soojenemine seetõttu aeglasem.

    ReplyDelete
  2. Tiik on meil ammu jäävaba ja vett saadaksid mu naabrid, kelle keldrites pumbad endiselt ööpäev läbi töötavad, ilmselt hea meelega kuhugi mujale.

    ReplyDelete
  3. No see tänane vihm on siis sinu tellitud:) mulle sobib, peseb lõkkealused ka ära.

    ReplyDelete
  4. Igal aastaajal on omad võlud. Kevad nagu kevad ikka aga kui vanu pilte vaadata, siis pole nad sarnased käesolevaga. Tore, kui on jäädvustusi ja saab võrrelda.

    ReplyDelete
  5. Tahan ka väga tänada toetavate komm. eest! Nii tore on oma blogi avada ja sealt leida mõni hea mõte. See on nii armas, et alati leiad sõna sekka öelda. Aitäh!
    Edu kevadtöödel!
    Vaatasin pilti, mis tehtud kaevu juurest ja ehmusin, et mis lahti...sellist tühjust oli nii võõras näha. Polnud ju kunagi seda kevadel näinud...see ju alati kõrgete taimedega kaetud..oh emotsioonid!

    ReplyDelete