Sunday, April 10, 2016

APRILLILAPSUKESED

Pealkiri tegelikkusele ei vasta, sest enne aprilli oli veel mitu kuud, mil sündinud mulle olulised inimesed. Osa esemeid sain varakult valmis ja need jäid oma aja ootele. Mõnede valmimine venis aga kui kummipael, vahele tuli kõiksugu muid tegemisi. Igastahes kudusin ma neid kõiki mõeldes just konkreetsele, mulle tähtsale ja erilisele inimesele ja tänaseks on nad kõik neile kuuluva ka kätte saanud. Aga see on küll tõsi, et elu on mind kõige rohkem õnnistanud Jäärade ja Amburitega :) Neid jagub nii perre kui sõprade hulka.



Tegelikult oli see esimene kõverik, mille kudusin huvi pärast, kas ta mul ka välja tuleb

tegin talle juurde ka ühed randmesoojendajad, et käed külma ilmaga aeda pildistades ära ei külmuks
Seda vesti kududes olin väga õnnetu, sest täiesti ootamatult sai lõng otsa ja isegi poemüüja hea tahe ei võlunud teda enam kuskilt välja. Niisugust asja juhtub minuga üliharva. Õnneks oli kodus olemas kantideks sobiv värv.

Ja see hallike oli mul juba mitu aastat hinge peal.


Pakki mahtusid veel mõned suveõhtusoojendajad

Kooks rohkemgi, aga miskipärast tuleb ajast puudus. Kuhu ta kaob, aru ma ei saa. Mõned asjad tahavad enne suve veel lõpetamist, siis tuleb sügiseni ilmselt varrastele veidi puhkust anda, kui just vahetpidamata vihma ei kalla :)


9 comments:

  1. Südamesoojusega tehtud asjad annavad soojuse kingi saajale edasi. Kaunid esemed.

    ReplyDelete
  2. Sa oled sel tubasel hooajal nii palju nii ilusaid asju kudunud, et võid varrastele puhkust anda küll. Ära ju kukuvad muidu :D Ja eriti rõõmsaks teeb see, et seda ilu jagub ka minu kaela ja käte ümber. See teeb ka südame soojaks ja hoiab hea sõbra meeles ja ligi :)

    ReplyDelete
  3. Ilusad ja suured tööd, hajuvates toonides on mu lemmikud.

    ReplyDelete
  4. See roosa vest on nii armas ja kantideks sobibki veidi rahulikum toon. Sa oled tõesti palju jõudnud ja nii ilusad näputööd kõik!

    ReplyDelete
  5. Ilusad jah, ausalt öelda on see kõverik ainus sall, mida olen sel hooajal rõõmuga ümber kaela mässinud :)

    ReplyDelete
  6. Oo kui palju Sa jõudnud oled! Suured tööd!Viimasel pildil on imekaunid mustrid...

    ReplyDelete
  7. No küll Sina ikka jõuad! Ja kõik nii ilusad! Mulle meeldivad ka need üleminekuga lõngad, aga kas tohiks küsida selle sakilise spiraalsalli tegemise õpetust?

    ReplyDelete
  8. Ilus, mina va lohe ei jôudnud keerusalliga kaugemale kui youtubest tegemiseôpetust vaatama. Aeg lihtsalt kadus käest.

    ReplyDelete