Saturday, July 28, 2012

NAGU HALVAS UNENÄOS

Hommikul kella 7 paiku näitas kraadiklaas 25C, kella 10.13-ks oli roninud ta fotol näha olevate numbriteni. Varjus! Maksimumnäit kella 2 paiku 32,6C.

4 comments:

  1. Meil sama seis.Mina naudin seda sooja,õigeminu kuumust!Eelmine aasta oli pikalt,siis tüdinesin kuumusest,aga sel aastalainult mõned päevad.Tüdinesin juba sellest vihmast ja jahedusest.lSel suvel seda sooja niigi vähe.Igatahes mõnus,aeg ajalt tiiki ujuma ja siis marju korjama,tiiki ja marjuaurutama jne.

    ReplyDelete
  2. Iirisesõbraga täitsa nõus! Tööd suurt päeval teha ei saa, kui , siis ainult varjus, aga selle eest- õhtud! Lihtsalt ei raatsi tuppa tulla, kõnnid poolpaljalt mööda aeda ja naudid seda sooja! Natukenegi suve moodi.

    ReplyDelete
  3. Lämmi jah, isegi siin mere ääres vedas eile +29 välja ja seda pilves ilmaga. See-eest õhtu oli fantastiline, soe, sume, ritsikate serenaadiga, istusin peale sauna vist kella poole kaheni terrassil ja lihtsalt nautisin. Nii et las ikka soojalembidel olla ka paar õnnehetke :)

    ReplyDelete
  4. Mnjah, minu jaoks on ka sellised temperatuurid liiast. Ja nagu ma kartsin, see "keevitamine" hakkabki puhkuse ajal pihta. Aga kui see kaua ei kesta, siis kannatab ära. Aga loodame ka seda, et see ei kesta siin kaks kolm nädalat. See oleks ikka kõigile liiast. Praegu oleks hea istuda seal Pärnal vahtrate all. Seal on isegi sellise palavusega parajalt jahe. Aga peab veel nädalakese kannatama, siis saab lõunasse "plehku panna".

    ReplyDelete