Thursday, March 26, 2009

26.MÄRTS

on samuti vist üks tähelepanuväärne kuupäev. Möödunud aastal sadas sel päeval ju ühekorraga maha kogu talve lumi. Ja vaadake, mis toimub meil täna. No meil on seda lumekest ikka tõesti veel väga vähe:)))


6 comments:

  1. Imelikud ilmad praegu jah. Üleeile öösi madalaim 0, eile päeval 3,6 ja mõni kribal ka lund, õhtul üheteist paiku -9,4. Täna vaheldumisi päike ja lumehelbed, mis kohe sulavad, temperatuue jälle 2-ga plussis. Vähemalt see hea, et pole vinget tuult.

    Linna lähed, uuri ehituspoest Sadolini värvi (valge, aga võib lasta ka toonida) Effect Antique´d, pidi ka täitsa ilusat krakleed saama. Ise ei ole veel kodunt kusagile saanud. Proovisin želatiini - see siis noh, et võib kah, aga spet krakleeslakid on paremad

    ReplyDelete
  2. Aitäh, uurin! Ma vist peangi järgmisel nädalal ühe sõidu tegema.

    ReplyDelete
  3. Iccc, võiks vigased sõnad välja noppida ja nendest eraldi postituse teha :))
    Aga ma annan endale andeks - mul andis hiir otsad ja nüüd navigeerin klahvidega. Vist enne tüdinen mina arvutist kui arvuti minust :DDD

    mingsh

    ReplyDelete
  4. Meil ka suht imelik, öösiti üsna külm, päeval plusspoolel ja see va lumi ei taha kuidagi madalamaks vajuda. Õnneks siin pole vähemalt juurde tulnud.

    ReplyDelete
  5. Noh, kui nüüd see lubatud vihm kohale jõuab, pean ilmselt tõesti kõik me paadid teile sinnapoole välja laenutama. Meil jälle külm, aga päikeseline ja täna ka üsna tuuletu ilm.

    ReplyDelete
  6. ma ei saa aru, misasi seal lõuna-eestis ja eriti tartu kandis toimub. eile kuulsin poole kõrgava uudistest, et tartus olla väga suur lumesadu. einoh.. ju siis ikka veel vähe oli :)))

    meil siin lund ei saja, päike on paistnud praktiliselt terve nädala, aga plusskraade pole olnud - ka päeval ca -1. Täna öösel oli -12. kevad-kevad :)

    ReplyDelete