Wednesday, February 18, 2009

UUED KUUED:))))

Tegelikult ei ehita keegi sedasi, et absoluutselt midagi ei jää järele. Eks meilgi jäi üle tapeedi- ja muid seinakattematerjalide jupikesi ja rohkem kui 2 liitrit valmissegatud tapeediliimi. See aga eriti kaua ei seisa. Põrandaliistude lakkimisest jäi ka üle poole purgi lakki kasutamata, selle ma loomulikult omastasin:) Ega siis materjali saa raisku minna lasta.
Need hallid-pruunid koledad kastid on mul tegelikut ammu hinge peal. Et ma nüüd pean ka oma panipaiku veidi ümber korraldama, oligi paras aeg nende karvaste tolmukogujatega midagi ette võtta. Kavas oli nad tõesti tapeetidega üle kleeberdada, aga need salvrätid......:)))) no ei tulnud endal kohe mitte mõttessegi. Täna siis alustasin. Kõigepealt puhastasin kastid teipidest
siis kleepisin üle ja kõige lõpuks need salvrättidest kujundid peale. Ei pea enam kasti peale kirjutama, et tegu on sokilõngadega. Nüüd peab see kast kuivama (päris märg veel teine) ja siis tuleb ta üle lakkida. Saab edaspidi kui vaja, ka niiske lapiga puhastada. Kui ta valmis sai, mõtlesin, et oleks pidanud selle tausta enne üle värvima. Praegu jäi see kast kuidagi liiga steriilne. Homseks ja ülehomseks ja võibolla veel mõneks päevaks mul nüüd tegemist jätkub.


6 comments:

  1. :D tore parool - mipsup

    Vahva, kas pole?
    Aga natuke värvidega põhja toonida pole sugugi hilja, hästi õrnalt poolkuiva vatitupsuga heledamat sokitoone tupsutada, nagunii teed ju lakiga üle.

    ReplyDelete
  2. ühed väägade kavalad kuuuued, peaks ütlema!
    aitäh ka Hilisele hea nõu lisamise eest!

    reasup! - siit tuleb ridamisi superandeid!

    ReplyDelete
  3. Super lahe!

    laine - kas nüüd tuleb siis salvrätilaine meie blogidesse.

    ReplyDelete
  4. :DDDD
    Ma arvan, et minu poolt küll ei tule. Võib-olla mõni eriti õnnestunud asi, siis kui vusserdusest kaugemale jõuan. A eks seegi ju käsitöö. Lihtsalt kastid on vaja korda teha ja see, et Mirjam nii õnnestunud ajal (kokkulangevus) oma töödega lagedale tuli, lihtsalt inspireeris.
    Kas keegi teab, kas Mirjam tegi ka oma blogi kinniseks? Mul on seal talle üks küsimus ja nüüd ei pääse enam blogile ligi:((( Ja kui Sa peaks seda nüüd lugema, siis ma ootan ka meilile vastust.

    ReplyDelete
  5. Oot, mis kinnine? Uurin järgi. Andsin küll pojale ülesandeks, et vaataks, miks minu videosid enam blogi ei lae, vast siis tema pani ajutiselt.
    Aga vastuse puudumise eest vabandan, ma pole veel oma kõiki postkaste jõudnud läbi vaadata, kohe lähen lugema :)

    Parool ka täitsa minu tänase tegevusele vastav - lamon, ma olen päev läbi lebotanud uneriigis.

    ReplyDelete
  6. Ei pääse jah blogisse :))) Eks helistan ja uurin, et miks.

    ReplyDelete