Thursday, July 11, 2013

MIS SIIA KÕIK VEEL TULEB :)

Mulle on alati iidvanade puude juures kõige rohkem meeldinud tõsised, vägevad, tüüakad tüved. 100-aastasi on meil vaid üks, aga ka nooremad võivad vägagi huvitavad olla


ja säärastel, kui neid veidi puhastada pole ju samuti midagi viga

ja siis on meil üks kuusk.  Labidas ja voolik loomulikult ka ja igasugu muust tränast pole samuti puudust.


Ja vat, nende ja veel mõne puu vahel hakkas eile midagi sündima :)



9 comments:

  1. Mulle tundub, et ürgorg, ootan põnevusega

    ReplyDelete
  2. Tundub, et tänavune suvi soosib kõikvõimalikke ehitamisi. Ootan ka huviga!

    ReplyDelete
  3. Põnev jah - mingid kettad astumseks? Turbapätsid - turbapeenar? Esimesel pildil kujutaks ette sõnajalgu...

    ReplyDelete
  4. no nüüd ma keksiks, käisin Põnevat vaatamas. Nii ägee!

    ReplyDelete
  5. ma ei saa üht lillepeenarki rohitud ja teie hakkajad muudkui ehitate igasuguseid põnevaid ja huvitavaid alasid juurde. mulle näib küll, et teie aed teeb Tallinna botaanikaaiale silmad ette.
    jõudu ja jaksu!

    ReplyDelete
  6. Ootan põnevusega :)
    millalgi tahan kaema ka tulla.

    ReplyDelete
  7. No küll salatsevad ja Tsiil on ka osalisena kahtluse all. Eks näe millal siis teie 3D kompositsioon valmis saab.

    ReplyDelete


  8. minu nimi on ALIYA, ma tahan tunnistada oma armastuse loitsust Dr.UGUNAMENilt, kes tõi mu mehe tagasi "Pärast abielu 9 aastat oli mu mehel suhe töökaaslasega ja ma armastan oma meest nii väga, kuid ta pettis mind koos mõne teise naise ja selle daamiga arvan, et kasutage oma mehe nõidust või musta maagiat, et panna mind mind ja mu lapsi vihkama ja see oli nii kriitiline ja kutsutu, ma nutan kogu päeva ja öö, et Jumal saatis mulle abilise, kes mind tagasi tooks mu abikaasa! Olin tõesti ärritunud ja vajasin abi, nii et otsisin veebist abi ja sattusin veebisaidile, kus pakuti, et Dr.UGUNAMEN võib aidata end kiiresti tagasi saada. Niisiis, tundsin, et peaksin teda proovima. Võtsin ühendust temaga ja ta ütles mulle, mida teha, ja ma tegin seda, siis tegi ta mulle armukese. 28 tundi hiljem helistas mu mees mulle tõesti ja ütles mulle, et ta igatseb mind väga, oh mu jumal! ma olin nii õnnelik, ja täna olen jälle oma mehega rahul ning elame rõõmsalt koos ühe suure perena ja tänan võimsat õigekirja loitsijat Dr.UGUNAMEN, ta on nii võimas ja otsustasin jagada oma lugu Internetis, et Dr.UGUNAMEN on parim õigekirjakandja Internetis, kes palub mul alati kaua elada, et hädaolukorras oma lapsi aidata, kui olete siin ja teie väljavalitu pöördub kui olete maha jäänud või kui teie abikaasa kolis teise naise juurde, ärge enam nutke, pöörduge drUGUNAMENi poole aadressil {ugbegundenger@gmail.com}, et aidata teil endine väljavalitu tagasi saada või lõpetada lahutus ja päästa oma abielu.

    ReplyDelete