Friday, March 1, 2013

KEVADKUU :D

Temperatuur -2,1C. Kerge põhjakaaretuul. Korralik pinnatuisk. Öösel alanud lumesadu alles tõstab tuure. Päike on peidus. Kõik, mille veebruari lõpp jõudis kokku vajutada ja paljaks või puhtaks sulatada, on märts jälle kenasti katnud


TÄIENDATUD
02.03. Hommikukülm -17,6C. Päikesepäev
03.03 Jah, puistab lund ja puistab lund:), ikka korralikult, korralikult. Täies hiilguses lubatud tuisk meile siiski pärale ei jõudnud, keerutab  niisama pisut ringi, külma -8,1C

6 comments:

  1. meite kandis oli lumesadu suhteliselt tagasihoidlik ja nüüdseks juba sulanud. Viimane pilt on riliseelt ilus.

    ReplyDelete
  2. Meil räästad tilguvad ja lumi sulab. Maja ääres juba paistavad helmikpöörised.Ei mingit lumesadu. Säh Sulle väikest Eestimaad!

    ReplyDelete
  3. meil lumi põlvini vaatamata mitmepäevasle sulale. täna hommikul -9,9

    ReplyDelete
  4. Aga kus meil siin Haapsalus hakkas nüüd tuiskama, sa armas mooses. Ja see tuleb kõik teile sinna ida poole edasi!

    ReplyDelete
  5. Meil oli siin mitu päeva ilus päikesepaisteline ilma ja nädala sees sulas päris korralikult. Päeval olid kraadid ka plussis. Aga siis reedel vist läks külmemaks ja lauba oli päeval ilus päikesepaisteline ilm, aga külm ning õhtal korraga "keeras ilma ära". Lund tuli lõpuks päris korralikult juurde. Aga tuul oli ka pärsi tugev nii, et tuiskas ka. Momendil on vaiksem ja päike ka jälle väljas. Aga ilm on külmem kui veebruaris oli. Eks nüüd tulevad need nädalad kui heitlikud ilmad on.

    ReplyDelete
  6. Meil tuiskas eile, kõik oli kui talvepuhkusele jäetud lossis - valgete voodilinadega kaetud. Täna enam ei sadanud, aga tuul on alles nüüd vaibunud, mõni aeg tagasi keerutas veel maast teisele korrusele üles lund. Välja ei kippunud ja veetsin terve päeva arvuti taga. Aga see-eest on mul ajaleht nüüd korrektuurivalmis.:o)

    ReplyDelete