Thursday, December 22, 2011

TERE,TALV!

Olen juba kunagi varem öelnud, et mu meelest on aastaajad kalendri selgeks saanud:) Tänane vaatepilt ei luba mingitmoodi kahelda, et päral on talv. Esialgu küll arglikult piiludes, aga temperatuurid püsisid kogu päeva -2C ringis ja ka vinge sügistuul oli kuskile peitu pugenud.

Kahjuks küll ei püsi selline valge päris aasta lõpuni, vahepeal püüab sügis endast jälle märku anda, kuid ega tal pikalt enam asu pole. Kui ka aasta algus veel soojapoolne on, siis jaanuari viimane kolmandik peaks päris krõbedat ilma pakkuma. /nii arvan ainult mina:D/, aga üks mis kindel, et kohe-kohe hakkab päev pikenema, sest ka päike on oma pesast välja pugemas


6 comments:

  1. Oi-oi, kui ilus!
    Ootan ka siia poole seda kaunidust, ehk jätkub teda.
    Meil vaid mõned üksikud lumehelbed, mis otsivad üksteist taga mustal mullal. Samas õnneks on maa pisut külmunud, mis pidi taimedele hea olema kui paks lumi maha tuleb.
    Ootame siis lumesadu!

    ReplyDelete
  2. Mis tervendav vaade! Küll teil on seal ikka ilus. Nüüd võib tali tulla. Pööripäeva üle on küll suur rõõm. Novembrijama on läbi!

    ReplyDelete
  3. Isegi meil on imeõhuke lumekirme maas. Lumelabidat polnud veel vaja, aga luuda olid päkapikud juba õuel kasutanud, kui ma koju jõudsin. Kõige tähtsam aga on see valguse poole pöördumine.

    ReplyDelete
  4. nähh - meil siin pori ja muda :(
    Koli või lõunaosariikidesse :)

    ReplyDelete
  5. meil on kaaa kröömike tuhklund maas :)

    ilusat talve!

    ReplyDelete