Wednesday, September 28, 2011

KORSTNAPÜHKIJA TEMBUD ehk SÜGISMAASTIKUD

Kord aastas pean ma hirmust poolkangena vaatama Muhedikupapa katuseakrobaatikat. Vähe sellest, et korstnapühkimiseks oli üles vaja tarida igasugu kila-kola, oskas ta endaga kaasa sokutada ka fotoaparaadi.
Kuigi kõrgelt ülalt tundub aed päris pisike olevat, ei saa teda isegi katuseharjalt mitte kuidagi jäädvustada korraga, selleks on ilmselt vaja helikoperdajat (laste lapsepõlvemasina nimi):)
Üsna suvine on see lõunapoolne maastik ju veel ikka, sügist on vaid õige pisut aimata.


Ka põhjaküljes asuv sukulentide müür ei jää korraga fotole. Päris kahju, et kaktused ei paista üldsegi välja, see-eest koristamata hunnikud küll:)
Ida-ja läänekülje pildistamiseks oleks vaja katuseharjal kummalegi poole kõndida üle 10 m ja seda mu nõrgad närvid ei saa kohe kuidagi lubada:D




11 comments:

  1. Oh nii lahe! Mina keevitaks selle kohe endale kuhugile kettale. Loodan teisi võtteid ka näha. Vägagi õpetlik ja vaata kuidas tahad, ilus.

    Tore, et lõõrid nüüd puhtad ja korstanpühkija ka ühes tükis. Paluks nööpi ka :D

    ReplyDelete
  2. Kõrgelt vaadates on tõesti kõik kuidagi nii pisike - aga seeeest ilus. Ja milline vaade!

    Aga neid kõrgustes turnijaid ei suuda mina ka rahuliku südamega vaadata. Kui kevadeti nendel kõrghoonetel see akendepesu toimub ja nad seal nööridega seinte küljes ripuvad - on mul alati õõnes tunne :D - nagu peaks ise seal maa ja taeva vahel rippuma :D

    ReplyDelete
  3. Ise katusel turnida pole muuseas pooltki nii hull, kui seda pealt vaadata :D. Ma lähen ka alati tuppa ära, kui korstnapühkija katusel on. Seda tööd on viimasel ajal küll palgatud mehed teinud ja päris kahju, et neile pole nagu söandanud fotokat kaasa sokutada. Need ülalt alla vaated on ajalooliselt päris väärtuslikud.

    ReplyDelete
  4. Vau, millised vaated ja milline imeline aed! Võtab ikka ahhetama küll :)

    ReplyDelete
  5. tubli papa, et fotoka kaasa võttis!
    imelised vaated!

    ReplyDelete
  6. Aed on vägev ja milline avarus!
    Ma kutsusin paberitega korstnapühkija järgmiseks nädalaks, et ei kannata vaadata, kui oma mehed katusel turnivad.

    ReplyDelete
  7. Thela, ise tehes ja olles pole tõsti ükski asi hirmus, aga, et teist kuskil kõõlumas mitte näha, poeksin laua alla:D No mul oli sama plaan, et paberitega ja puha, aga mu meelest säärast meest kui talle ikka midagi väga kõvasti pähe lööb, ju pole, kes enda naist väga kuulda võtaks. Ja fotokas seal ülal oli ka suur üllatus:)

    ReplyDelete
  8. Nii tore maastik! Eriti nunnu oli see myyririba, nagu mosaiik kohe!
    Kas ei oleks tore alustadagi traditsiooni: Fotod korstna juurest. Aasta(kymnete)ga koguneb niimoodi väga põnev materjal.
    Olen ise ka käinud katusel pilti tegemas, see oli kyll päris ammu. Huvitav, millised pildid praegu tulex.

    ReplyDelete
  9. ISSAND JUMAL! Ma kukkusin praegu sõnaotseses mõttes pikali, teil on ikka niiiiiiii ilus kõik!F

    ReplyDelete
  10. Kle, Sa pead majale veel paar korrust otsa ehitama, et neid võrratuid vaateid pisut lihtsamalt näha saaks! Nende varjamine on ju lausa patt.

    ReplyDelete