Friday, January 15, 2010

LIHTSALT IMELINE

Kuuldavasti olevat kuskil maamunal õhus juba kevademärke ja igavesti pikk - neli! nädalat kestnud talv hakkavat lõppema:)
Mina oleksin küll nukker kui seda, mis meil praegu on, nii piskult antaks. Mõtlesin küll, et enne kevadet ei kirjuta siia enam midagi, aga sellisest kergest uduvinest väljajoonistuvad hõbedased oksad lihtsalt võtavad õhkama:).




Need mütakad on paremad mistahes aiaskulptuurist. Kui vaid saaks neid ka südasuvel säärastena eksponeerida:). Enne lume maharaputamist...







6 comments:

  1. Võrratud võtted! Eriti meeldib teine pilt, kuidagi eriliselt graatsiline... ja pehme, nagu polekski foto... Tõeliselt imeline muinasjutumaa :)

    ReplyDelete
  2. Tjah, loodus on praegu imeline. Isegi autoga ei saa korralikult sõita. Pilk tahab vägisi metsa alla uitama minna.

    ReplyDelete
  3. Imeilus on. Aga sellegipoolest poleks mul neljanädalase talve vastu midagi :). Mul tekib pikalt kestva külmaga alati vastupandamatu tahtmine emigreeruda kuhugi soojemasse kohta.

    ReplyDelete
  4. Ilus jah.
    A ma ei tea, mis mul viga on ... hirmsasti tahaks kevadet

    ReplyDelete
  5. Ma küll veel kevadet ei igatse. Naudin aja loidu kulgu ja seda, et praegune talv lubab mul kõik talveks kavandatu suure südamerahuga teoks teha. Ja teda peaks minu jaoks veel umbes-täpselt 2 kuud olema.
    Kevadine rabelemine tõmbaks kõigele kriipsu peale.

    ReplyDelete
  6. Ilus on jah. Aga kui nüüd jälle 20 külmakraadi ligi tikub, siis ma tahaks küll juba altnaabrit siia, ei talu enam seda pidevalt 14-kraadist toatemperatuuri...kuramuse linnasaksad, kes oma raha ranna kinnisvarasse hoiule panevad ja ülejäänud pooled korterid majast siis talvel külmugu!

    ReplyDelete