Tuesday, March 8, 2011

PIKKA LIUGU

ja pliidil podiseva hernesupi ning ootel olevate vastlakuklite kõrvale kõigile naistele suur sülem mu lapse korjatud kevadet!


12 comments:

  1. Aitähh, Sulle ka kõike ilusat ja toredat!
    Vahvasti ikka on selle vastlapäevaga, kord oli Vabariigi aastapäeval, see aasta naistepäeval, ... tore mu meelest!

    Lillekasvataja

    ReplyDelete
  2. Ohh, kuidas juba neid tulpe tahaks! Selle valge igavuse asemel. No kodus on vähemalt valge, aga eile sattusin südalinna...saabumine katastroofipiirkonda, kommenteeris tuttav. Kole, libe ja väga räpane.

    ReplyDelete
  3. pikka liugu ja ilust naistepäeva! :)
    muuseas, mul on kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilusaid tulbipilta! :P

    ReplyDelete
  4. aga üldiselt - taevas, vat siukest hange ma selles kohas pole küll varem näinud. sinna paremale poole on mõnel eelneval talvel küll tekkinud, aga sellesse kohta....???

    ininglin - miski väga huvitavalt tõlgendatav väljend :)

    ReplyDelete
  5. Mmm... hernesupp... aitäh! :DDD
    Ma olen vist ainus loll, kes ei kannata vahukukleid silmaotsaski :)
    A liugu kõigile ikka pikka-pikka, et tuleks ilus soe kevad, sitikateta parajalt vihma ja soojaga suvi ja ma loodan, et kui nooremad oma liuga jõeni välja libisevad, kasvavad mu peenrad tublisti laiemaks ja pikemaks ja kompostihunnikud kõrgemaks.

    Head naistepäeva!

    ReplyDelete
  6. Head vastlanaistepäeva!Oooo need võrratud tulbid....kuidas juba ootan kevadet!

    ReplyDelete
  7. Heheei, ilusat naistepäeva ja head vastlapäeva minu poolt ka! Ja ma asendaks need kuklid iga kell tulpidega.. kohe igal aastal!!! :)

    ReplyDelete
  8. Ilusat vastlanaistepäeva (ihhii, kui lahe sõna!) ka minu poolt!
    Kas see hang on seal grillinurgas, kus tobiväät, käoking, varvasadiantum jms kasvavad? Võimas!

    Pisike tagasihoidlik tulbisülem on mul laua peal vaasis ka, nii mõnus kevadine.
    Aga hernesuppi ja vastlakukleid pole, aitab lastele koolis saadutestki.

    ReplyDelete
  9. Muide, kuidas Sinul selle retseptimängu tulemustega on? Mina olen saanud täpselt 2 retsepti, aga kirja ennast olen juba 3 tk saanud. Mul pole nii palju sõpru, et veel 20 ja 20 neid laiali saata, seega andsin teistele teada, et enam osaleda ei saa kahjuks. Retsepti saatsin küll sealsetele esimestele aadressidele ära, sest nagu näha, ei tule 36 neile kohe kindlasti kokku.

    ReplyDelete
  10. See taevani ulatuv hang on hoopis seal, kus kasvab mikrobioota ja ma ei kujuta ette, mismoodi ta seal all end tunneb:( Ka möödunud aastal kuhjas just sinna kõige kõrgema hange. Oleme sinna juba mitmed korrad tuhka külvanud, et lumi seal veidigi vähemaks sulaks.

    Ma suhtun igasse mängu nagu mängu, olen vist saanud 5 retsepti, aga see 20 inimese leidmine käib ilmselt paljudele üle jõu ja niikuinii ju kõike, mis ilmub mujalgi, ei jõua proovida.

    Ma arvan, et traditsioone peab ikka elus hoidma, kasvõi laste tarvis ja üks kord aastas võib ka selle kukli ära süüa:) ega seda saia ju rohkem ei himustagi

    ReplyDelete
  11. Meie pere traditsiooniks pole küll kunagi vahukoorekuklid olnud ja ega nad ka rahvatraditsioonist pärit olegi, tehti küll odrakakke, millest osa jäeti ka karjalaske ajaks, alles kusagil nõukaajast pärit, vanasti söödi ika herne-või oasuppi või lihtsalt keedetud ube, ja seajalad, meie peres tehti ka pannkooke kohupiimaga.

    ReplyDelete
  12. Mina olen küll vastlakukli retsepte ka "Taluperenaistes" näinud, aga ega see nüüd kõige olulisem olegi. Peaasi, et on liug ja natike teistsugune toit (kuldne päike, millel lumemüts veel peas) ja vurrid

    ReplyDelete