Wednesday, May 15, 2013

HEA MÕTE

Teeks paarinädalase pausi. Niikuinii ei jõua kõike korralikult kirja panna ja eks pärast ongi uhkem teha koondülevaade, kuis kevad edenes. Ei mingit jupitamist nagu praegu, et tükike siit, teine sealt. Saaks kõik korraga mingitmoodi ritta seada, põhjalikult ja ülevaatlikult:)

10 comments:

  1. Kui sa muidugi paari nädala pärast mäletad kõike. Mina kirjutan ajapuudusest hoolimata just selleks, et mäletada. Ja siis ka mõtlesin täna hommikul, et pagan, tollest tahtsin ka ju kirjutada, aga enne tuli uni peale...

    ReplyDelete
  2. Seega, kuna kiirelt areneval kevadel on lugematu hulk tähtsaid komponente, siis jääb pika vahe sees kindlasti midagi olulist vahele.

    ReplyDelete
  3. einomudugi... ja pärast ütleb, et 2 ndl olid lapsukesed külas ja mis aias toimus, ei põlnd meeles vaadata :P

    ReplyDelete
  4. Aga torka ikka mõni uudis ka vahele, lihtsalt isu tõstmiseks, pildike või kaks? :D

    ReplyDelete
  5. Mis mõttes? Õigustatud ootustest oled ometi kuulnud:)
    Teeme demokraatiat ja paneme hääletusele, mingite heade mõtete sekka see küll ei mahu.
    Niisugune tunne on, et maiustus võetakse käest, nuuks.
    Ütle, et see on nali.

    ReplyDelete
  6. Ei mingit vahet.Suvi on niigi lühike, hakka veel jupitama.Tahaks ikka kõike teada mis juhtus, kuidas ja mille pärast.Nii et-ootame aga uusi postitusi.Aitame omalt poolt kaasa.

    ReplyDelete
  7. Oh kuidas ma armastan seda blogi! Alati saab häid emotsioone ja tarkusi.Aitäh!

    ReplyDelete
  8. Jah, minagi kiikan hommikul ikka esimese asjana, et kas täna on midagi ja kui on, siis on see alati üks ilus ja hea lugemine olnud. Tänan, et sa olemas oled.:)

    ReplyDelete
  9. Kõik kipuvad aina pause tegema, palun eiiiiiiiii! On küll omal ka kiire ja eriti kommida ei jõua, aga ikka ju tahad kiigata, et mis ja kus ja kuidas sõpradel läheb!

    ReplyDelete