Sunday, January 1, 2012

HEAD UUT AASTAT!


Soovin kõigile rohenäppudele, aalujaile- aiahoolikuile, teistele headele inimestele ja iseendale:)
et kõigil präänikuil oleksid all juured ja kommidel peal õienupud, et koogid oleksid okslised okkalised ja tordid lopsakalt lehelised.
Loomulikult soovin kõigile hulgaliselt vapustavaid taimeleide ja -rallisid, sisukaid kohtumisi, huvitavaid üritusi, sadu sõpru-talgulisi.
Veel soovin julgust unistamiseks, et kuklatagused oleksid täis pööraselt põnevaid ideid. Et näppudel oleksid mootorid blogistamiseks ja pildistamiseks ja jätkuks head tahet kogemuste, rõõmude, kordaminekute ja taimede jagamiseks
Siis soovin ma, et kardulased kasvaksid suureks kui kapsad ja kapsad võtaksid kõrvitsalt mõõtu, et ikka kõigile jaguks tööd ja lauale leiba
Aga kõige enam soovin, et kogu kiiruse ja rahmeldamise juures oleks tahtmist laiskadeks hommikuteks ja õdusateks õhtuteks, et võetaks aega iseenda ja üksteise tarvis, aega vaatamiseks, märkamiseks ja nautimiseks, et ei mõeldaks töödele, mis tegemata, vaid rõõmustataks iga mõtestatud sammukese üle, mis astutud ja mis viib meid lähemale oma lennukate unistuste teostumisele.
ÕNNE JA TERVIST AASTAKS 2012!

22 comments:

  1. Aitäh imeilusate soovide eest! Kõike kaunist ka Sulle!

    ReplyDelete
  2. Tänud võrratute soovide eest! :) Kõiki neid kauneid soove ka teile sinna laante ja metsade vahele ning ikka häid ja ajakohaseid ilmu, mis sel aias kõigel kenasti edeneda aitaks!

    ReplyDelete
  3. Aitäh imevahvate soovid eest ja sama kordades tagasi :D

    ReplyDelete
  4. Head Uut Aastat ka siitpoolt!
    Ja tänud nende vahvate soovide eest! Et nad ikka kõigil täituksid!!!

    ReplyDelete
  5. Head uut aastat ja kõikide soovide täitumist sel alanud aastal!

    ReplyDelete
  6. Aitäh! Soovin ka Sulle ja Su perele toredat aastat. Lisaks sellele soovin, et kõik Su ettevõtmised hästi laabuksid ja ikka läbi blogi meid oma tööde-tegemistega kursis hoiaksid:)

    ReplyDelete
  7. Head uut aia-aastat ja jätkuvalt mõnusat sulge, et ikka oleks mida huviga lugeda.Jälgin huviga nii Muhediku kui teiste aalujate blogisid, kahjuks endal kirjutamissoont ei ole, aga olete kõik nagu vanad tuttavad ja salasoov oleks aalujate kokkutulekule kutse saada- osaleks näiteks fännklubilasena (kui selline olemas on)
    Heade soovidega
    Milda

    ReplyDelete
  8. Õnnelikku uut aastat!

    ReplyDelete
  9. Aitäh ja uue aasta kallistused ning tervitused!

    ReplyDelete
  10. Aitäh teilegi heade soovide ja kallistuste eest
    @Milda- kommentaari järgi otsustades on Sul täesti arvetatav kirjaoskus:) ja kui Sa meid loed ju Sul siis ka aed ja selles mõned lilled ka on. Ja neist kahest eeldusest lähtudes teen ma Sulle ettepaneku alustada sel aastal oma isikliku aiapäeviku e blogi pidamist. Usu, see on päris lihtne ja ega Sa ei pea ju luuletustega tegelema hakkama, mõne sõna oma lillede kohta suudab igaüks kirja panna ja mida rohkem kirjutad, seda paremini asi välja kukub. Aga Sinu aia ajaloo seisukohalt on tal väga suur väärtus.
    Blogi seadistamine on ehk veidi keerulisem kui arvutit väga ei tunne, aga ma mõtlen, et meist igaüks on nõus Sind selles aitama, kõige suurem arvutiasjatundja on meil ilmselt Tii.
    Mis nüüd kokkutulekusse puutub, siis pead ühendust võtma tänavuse korraldajaga, ma ei tea kui palju ta aed mahutab.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. õnnelikku uut aastat veelkord ka siitpoolt! Ja et need soovid tõesti täituksid :).

    ReplyDelete
  13. Kõigile aiahulludele rikast uut aastat!Tahaks ka vahel sõna sekka õelda,aga ma ei oska siseneda.Aed on mul ka,ja lilli-oi kui palju!
    Tiia

    ReplyDelete
  14. Oikuiilus!
    Suur t2nu!
    K6ike seda Sulle endale ka, ja mitte v2he!

    ReplyDelete
  15. Mina soovin spetsiaalselt head uut viinamarja aastat.

    ReplyDelete
  16. Eriteade Mildale ja Tiiale. Esiteks, tere tulemast Aalujate fännklubisse, mille ma asutasin esialgu ainuisikuliselt 2011.a.kevadsuvel.
    Kaasklubilastele olen valmis ka blogipõhja üles seadma, kui võtate ühendust pohlavars@gmail.com ja annate teada oma soovidest-probleemidest. Tasuks peate vähemalt ühe sissekande oma fännilehele tegema.

    ReplyDelete
  17. Küll on tore klubi! Siin võid olla terve päeva. Loed ja loed ja äkki märkad, et õues on juba pime.
    Aitäh, et mind siia on võetud.
    Aitäh Muhedikule, kes on mind õpetanud blogi armastama. Pool aastat puiklesin vastu, siis käis üks kiiks ja olin valmis vastu võtma õpetusi. Nüüd juba natuke toimetan. Kuigi vahest on tunne, et eesti keel on jäänud õppimata.
    Edu kõigile!

    ReplyDelete
  18. Nii toredad soovid! Aitähh! Ja sama ka Sulle endale!

    ReplyDelete
  19. Ja tere tulemast kõigile uutele Aalujatele-fännidele!

    ReplyDelete
  20. Nonii, tänu Tiile on algus tehtud, st et nüüd on olemas koht väga ilusa nimega-suveaed.Nüüd tegelen pisut selle blogivärginduse uurimise-puurimisega ja siis üritan ka midagi kirja panna, kohtumiseni!

    ReplyDelete