Saturday, December 6, 2008

UDU

Eile sadanud lumi ja akendest sissepressiv udu kallasid hommikul toad valgusega üle. Harjumatu. Võttis kohe silmi kissitama. Nähtavus on olematu ja see valge sein aina tiheneb. Esimese lumega on aga kohe ka külalised kohal. No ei tea ma, mis vitamiinid meil siin kasvavad, mida nad metsast kätte ei saa. Õnneks oli neid seekord vaid kaks. Eelmistel aastatel käisid nad siin kuuekaupa.
Ja ega nad koledat häält ja hirmutamist eriti ei karda. Paar sammu jooksnud, vaatavad nad igatsevalt tagasi - järsku õnnestub uuesti aeda saada. Udus on ju eriti julge hiilida.

Muide, tänases PM "Arteris" on rubriik - kodu jõuluseks :))))


4 comments:

  1. Aga need külalised on nii ilusad :). Ja ilmselt mingi urbaniseerunud liik, sest meie omad ei karda ka midagi, ei lärmi ega koeri.
    Lumest pole meil paraku löhnagi. Kolm kraadi sooja. Suur riik see Eesti, igasugust ilma jatkub.

    ReplyDelete
  2. Teisel pildil ju Hõbesõrakesed! ruttu-ruttu kalliskive otsima :)

    Millegipärast on jah nii, et kui KÄID tööl (mitte ei tee tööd kodus) on ööpäev 24+4 tundi pikk, aga kui ei käi tööl siis 24-4 tundi. Ja veel - kodused tööd kasvavad pöördvõrdeliselt nendele kulutatud ajale, nii et, mida vähem teed, seda vähem jääb teha.

    supsymaply

    ReplyDelete
  3. mida see taline udu tähendaski? meil oli ka 2 päeva udu. ilma lumeta küll kahjuks :(. a kitsi luusib ka meil - enamasti kolmekaupa.

    ReplyDelete
  4. Heee:))) pole ju veel talv, vaata kalendrisse, täitsa sügis kohe. Noh, jaanuari algus ka siis pehmevõitu.

    ReplyDelete