Tuesday, December 9, 2008

8oI !!!!!!!!!!!!!

Jälllleeee!!!!!! Ma tõmbasin kuuma kohvi endale kurku, kui eile õhtul kõik pimedusse vajus. No oli tahtmine minna ja kuskil mõned aknad sisse visata. Või laseks ka kuskile mistandoligisedagaasi, aga kas ta ulatuks nende kõrgete peabosside valgusest säravate kabinettideni. Ja nende sarviliste lennutamine vist ei sobi ka praegusesse aega. Ssssa sssssinder küll!!!!


Aga tänane lauakoorem oli täpselt lubatud kellaajal kohal. Mehel ehitamise vunk sees, ei saa enam pidama:)))) Hea, et vähemalt väljas keegi veel valguse kallale ei asu ja õu on ka lumest puhtaks roogitud.

Aga selle lume ja puudega on nii, et need mütsakud siin lume all on mägimännid. Minust kõrgemad. No ma ei tea, kuhu ja mismoodi ma koputaks. Ja selle lumega on ka sedasi, et maha raputada saab seda, mis on kohev. Ja siis kui puid on mõned. Meil tuleb neid nulle ikka paar tükki ühekohalistele arvudele lisada. Praegune koorik on jäätunud ja oksad külmast rabedad, selle koputamisega võin ma hoopis selle, mis veel ise jõuab, päris ära murda. Ja kui ma seal kaelani lumes sumpaks, oleks mul kõrgemate puude koputamiseks vaja mitme meetri pikkust latti, mitte harjavart. Kui see varandus sealt puude otsast mulle pähe variseks, oleksin ma samasugune nagu need puud ja sulaksin kunagi koos nendega sellest ilust välja.



Midagi head oli eile siiski ka. Sain ühe pildi. See võttis mu algul tummaks, siis härdaks. Ja kui ma siis selle üle mõtlesin, ei tekitanud niipalju see pilt seda tunnet, kui teise inimese meelespidamine ja tahtmine rõõmu valmistada, Tuhat tänu!!!!

19 comments:

  1. No elektriga teil seal sel aastal ikka ei vea. Aga selle-eest on vähemalt ilus :). Meil pole midagi vastu panna, kõik ühtlaselt hall.

    ReplyDelete
  2. mojah, kui need mägimännid oleks mu omad, siis ma ikka torgiks neid. igaks juhuks :).

    ja tõesti, teil on lumi! ahh... meil on... muru :)

    muntsam! :))

    ReplyDelete
  3. A need käes olevad on raamilipid või? :)

    Uh kui ilus jälgedeta lumevaip, kohe näha, et koera pole.

    ReplyDelete
  4. a mde, ma lugesin postituse pealkirjaks algul 80 l (ehk 80 liitrit) ja koos selle hüüumärkide mäega mõtsin, et huvitav, kas sulle toodi nii palju küpsetuspulbrit või :)))

    a ma teen endale parem ka ühe väikese kuuma koffi! :)

    ReplyDelete
  5. Minu koffikann läks pauguga!!!!! lõhki :(((((! kui meil see 2 sammu edasi, 2 tagasi tants käis. Nüüd ei saa kuni poeskäiguni normaalset kohvi ka:((((

    Mände ei saa torkida, ma upun enne ära:(((((, mul pole kurejalgu, peris lühikesed teised:(((((

    No saab siis vast raame:)))), rohkem kui vallale. Midagi totrat tahaks küll nende üleelamiste peale teha:)))

    ReplyDelete
  6. Minagi lugesin seda algul 80ks liitriks ;o)
    Aga tegelikult tunnen kaasa Su abitusele nii elektri kui lume suhtes.
    Meil sai täna ka lõpuks maa kergelt valgeks. :o)

    ReplyDelete
  7. Kohvikannust ilma? Jessas, see on küll (vähemalt minu jaoks) dragöödia.
    Aga tee tudengikohvi, lusikatäis pulbrit kruusi, keev vesi pulbrile peale ja konspekti alla tõmbama. Paremat kohvi pole olla! Aga paksu ära ära viska, sellest tehti tuletist, mida siis hea külalistele pakkuda :)))

    ReplyDelete
  8. Jep! Eks ma nii seda kohvi kuni tänase õhtuni teengi, muidugi tragöödia minusugusele kohvimaanile:(((

    A see tuletis - kas pean suveni hoidma:))))) :D

    See 80 liitrit on hoopis üks jube kuri märk, ma ei usu, et ta sellesse väiksesse nõusse ära mahuks.

    ReplyDelete
  9. :O :O :O Mis sõnad?!??!?

    Aga krijatükk ise sai lahe. :) Ja pildid on ilusad. Muide, polegi teil vaja seda filterkannu kõrvetatud kohvi, see tassi tehtud on palju parem. Tervislikum ja aromaatsem kah!

    ReplyDelete
  10. tassi tehtud kohv on palju parem! see filtrikannu oma maitseb lihtsalt jube... pealegi on seal igasugu ebatervislikud ühendid tekkinud. kui ma kodus espressokannu ei viitsi teha, siis teen alati tassi sisse.

    a see lõpuosa... ma mõtlen, et see ongi elu kõige olulisem osa - ilmutada südant :). muidu poleks ju üldse millelgi mõtet :)

    ReplyDelete
  11. ja kas teil eile kah igaõhtune elektrikatkestus oli? ;P

    ReplyDelete
  12. Ära Sa sõnu seal!!!!
    Ja tassikohvi ma ei armasta, kõik maailm pärast seda kohvisodi täis. Ja mis tervislik või ebatervislik- nii vanaks ära elanud inimesele on kõik tervislik, vot nii!!!!

    cyperink

    ReplyDelete
  13. Mine metsa!! Mis vanaks?!

    Aaa.. ja ei ole kogu maailm kohvisodi täis, ainult kraanikauss. Või siis vann, kui seda kohvipaksu tselluliidi tõrjumiseks ja naha koorimiseks kasutada. Irrrmusea asi!

    Ha haa, nagu näha, siis ei ole ma ainuke, kes Sulle sõnu peale loeb ja samu sõnu pealegi.

    sested - väga õige parool!

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. jajah, nii vanaks eland inime peab veel eriti tervislikku ja ülimaitsvat suupärast pruukima, sestet tema veel kaua tervislisena elama peab!

    ja mismoodi seda sodi sul kõik kohad täis on? hmh. a tee siis selle presskanniga ometigi, siis pole mingit sodi, a ikka sada korda parem kui seal soki sees leotatult :P

    ReplyDelete
  16. Meil on mehega juba mitu aastat käibel Smart Cafe press-termokruusid. Väga mugavad. Tõsi, nüüdseks on nad natuke kulunud ja kipuvad mõne paksutera läbi laskma, aga vanust on ikka vähemasti 3 aastat, võib-olla ka 4. Ja lisaks muule peavad kohvi üsna kaua sooja ka veel. Soovitan tõesti!

    ReplyDelete
  17. http://www.smartcafe.co.uk/products/hot_cafetiere_mugs.asp

    leidsin lingi ka. Kahjuks ei oska siia aktiivseks panna, copyge niisama.

    ReplyDelete
  18. Panin Sulle oma Flickrisse mõned pildid, mida palusid. Vaata set "Käsitöö".

    ReplyDelete
  19. Aitäh, Kairi!

    Miskipärast on burgemac :))), ei sobi teemaga

    ReplyDelete