Wednesday, November 8, 2017

NAGU LOHEMADU

Hiilib teine sedasi juba mitu päeva



14 comments:

  1. Tegelikult on vist natuke meil ka udutanud aga mitte sellise lohemao kombel

    ReplyDelete
  2. Tallinamaal ka öösiti udune, hommikul on hall maas.

    ReplyDelete
  3. Päeviti oleme päikest näinud, paaril õhtul udutas

    ReplyDelete
  4. ....ilusat und.....

    ReplyDelete
  5. Miks küll ometi juhtub, et head inimesed, kellel oleks veel nii palju teistele anda, kaovad. Liiga vara.
    Kaastunne kõigile Aalujatele.
    maurus

    ReplyDelete
  6. Ei saa teisiti, kui pean jätma siia blogisse oma kõigi
    aegade esimese ja viimase postituse.

    Muhediku blogi on olnud palju aastaid minu jaoks värav aiandusblogide juurde. Mitu korda nädalas avasin ta blogi ja isegi kui Muhedik ise ei olnud parajasti ühtki mõnusat, pikka ja põhjalikku postitust teinud, siis ometi sain tema blogirolli kaudu kätte ka kõigi teiste Aalujate uued lood. Sel moel olen kursis ka sellega, mis elu elatakse AnneAias või Kahe valla piiri peal, kuidas läheb Kaarnal, Aidi Vallikul või Futu kassidel. Kõigist teistest rääkimata...
    Kedagi isiklikult tundmata olen neist juttudest palju õppinud. Muhediku blogistki olen korduvalt ja korduvalt üles otsinud küll okaspuu-, liilia- või magunalood. See on nii väärtuslik, et Muhedik jõudis jagada oma kogemuste najal kogutud tarkust nii blogis kui oma raamatutes.

    Väga ootamatu ja kurb oli näha nädala alguses järelehüüdeid Muhedikule. See tundus nii uskumatult kurb ja ebaõiglane, et tema aeg maistes aedades oli otsa saanud.

    Jään tema lugudest puudust tundma ja tunnen siiralt kaasa kõigile, kes Muhedikku päriselus tundsid.
    Meeli

    ReplyDelete
  7. Jää hüvasti, kallis Muhedik! Aitäh meeldivate ja toetavate kommentaaride eest minu aia- ja käsitööblogides. Suur tänu isetute nõuannete eest! Tundsin, et hoidsid mind, kuigi olin Aalujate ühisüritustel harv osaline. Minu aeda jäävad Sinu aeda, Sinu otsata lahkust meenutama tillukesed hostaseemikud. Usun, et nad kasvavad mu aias jõudsalt. Puhka rahus, Aednik!

    ReplyDelete
  8. "... kõik, mis jagad, naaseb taas!" Aitäh jagatud heade sõnade, lahke nõu ja hoolivuse eest!

    ReplyDelete
  9. Aga mis selle blogijaga nii äkki siis juhtus?

    ReplyDelete
  10. Looduslikud maitsetaimed võivad ravida epilepsiat, mul oli epilepsia juba üle 14 aasta, olen veetnud palju raha, et saada haiglast ravimeid, et hoida mind tervena, ma läksin paljude haiglate raviks, kuid ei olnud lahendust, ühel päeval olin kontoris läbimas internet, kui ma nägin postitust dr. Itua taimsete ravimite kohta, kuidas ravida Kansas'i naist, kes kannatas HIVi ja ta on loetletud haiguste loendina. saatke talle e-kiri. Ta rääkis mulle, mida ma pean tegema, ja andma mulle ka juhised, mida ma korralikult järgisin. Enne kui ma teadsin, mis toimub kahe nädala pärast Minu üllatuseks pärast seda, kui dr. Itua mulle kannatlikult läks, oli minu epilepsia ravi, ma tahan öelda suur tänu dr Ituale, kes on saatnud oma rahvale tema loomulik meditsiin ma palvetan, et Jumal õnnistaks teid hea töö eest, mida te teete. Kõigile, kes veel selle haiguse all kannatavad, võite temaga ühendust võtta ka oma e-posti aadressil: ;; drituaherbalcenter@gmail.com või Whatsapp Number .. + 248149277976 nagu nad ütlevad, et tema taimne ravim on ainus püsiv lahendus arestimisele. Parim ... Herpesviirus, HIV / AIDS, A / B hepatiit, vöötohatis, külma valuga, epilepsia, tüükad, luupus, diabeet, mehed / naine viljatus, arestimine, vähi kõik.

    ReplyDelete
  11. Dr Itua ravib minu HIV-i, olen olnud ARV tarbimine 10 aastat. Ma olen olnud valus, kuni tulin üle dr Itua blogides site.I e-posti talle oma üksikasjad minu HIV ja minu asukoht selgitasin iga asi talle ja ta ütles mulle, et ei ole midagi hirmul, et ta ravib mind Ta andis mulle garantii, Ta palub mul maksta esemete eest, nii et kui ma paranen, näitan ma tänulikkust ja andsin tunnistust oma tervendavatest maitsetaimedest, mida ma kavatsen teha sinu ülejäänud HIV-i jaoks. ja muud haigused näevad dr Itua.I head tööd. Ma sain ta ravimtaimi EMS Courier'i teenuse kaudu, kes toimetas oma postkontorisse 5 tööpäeva jooksul. Dr Itua on aus mees ja ma hindan teda tema hea töö eest. ta hindab teda ja ülejäänud mu sõpru ka liiga, on rõõm mulle, et ma olen vaba pillid ja võttes, et rasva belle on nightmare.you mõistate, mida ma räägin, kui teil on sama probleem ma olin olles siis mitte nüüd küll. Ma olen vaba ja tervislik Suur tänu dr Itua Herbal Centerile. Mul on ka tema kalender et ta hiljuti mulle saatis, ta ravib igasugust haigust, nagu vähk, herpes, fibromüalgia, Hiv, B-hepatiit, maks / neerupõletik, epilepsia, viljatus, fibroid, diabeet, Dercum, Copd ja ka tagastama Ex Lover Back. Siin tema kontakt .drituaherbalcenter @ gmail.com Või Whats_app number +2348149277967

    ReplyDelete