Sunday, December 30, 2012

ARVUTIVABA

Olen nädala olnud arvutist eemal. Selle tarvis lihtsalt pole mahti. Algul oli see väga võõrastav, tänaseks olen pisut harjunud.
Eile oli vaja korraks pangas käia, õnneks ei maganud tänu sellele ühe kena ja huvitava inimese sünnipäeva maha. Detsembrilapsukesi on tõesti mu peres ja tutvusringkonnas palju.
Nüüd avastasin, kui palju on põnevat lisandunud blogidesse ja veidi on aimu ka sellest, mis maailmas toimumas on. Aga korralikult lugeda, kommenteerida jms ma veel ei saa. See aeg, mil mu suureks paisunud pere koos on, eriti kui nende hulgas on tõeline pisikesest päkapikust VIP, on liiga väärtuslik, et teda omaette laua taga maha nokitseda.
Eks siis, kui rahvas laiali, oma toimetuste juurde sõidab, saan kõik tagantjärgi ära teha. Mismoodi me siin jälle pärast kogu seda melu kahekesi olema harjume, ma ei kujuta veel isegi ette.
 Kohtumiseni, lobisemiseni uuel aastal!
ILUSAT VANA-AASTA LÕPPU KÕIGILE!

6 comments:

  1. Me peame ikka hoidma, neid meie kõige lähedasemaid. Ja need, kes meie suunalt vaadates on kuvari taga, on Sinule kõige kallimad. Imelist aasta lõppu, imelist aastavehtust!

    ReplyDelete
  2. Naudin koos teiega pere melu! See on armas ja soe.

    ReplyDelete
  3. see aeg, mida me oma kallitega veedame, on parim aeg. Tillukesed päkapikud on järgmisel aastal juba suuremad. Nautigem hetki nüüd ja praegu. Ilusat aastalõppu teile seal imelises talvises aias.

    ReplyDelete
  4. Kõike kaunist ja kaunimat! Lugesin taas värskest ajakirjast teie uhke aia saamislugu ja vaatasin pilte ja tuleva aasta soovide nimekirja tähendasin, et ma pean selle ka ise oma silmaga ära nägema:)

    ReplyDelete
  5. Pere on parim kallisvara, mis meil olla saab, soovin meile kõigile palju häid lähedasi (sest oi kui tihti on probleemide kaalukauss läheduse ja headuse omast raskemaks vajunud)
    Ilusat vana ärasaatmist ja pikka ning toredat uut!

    ReplyDelete
  6. Õige ta on, et lähedastega on vaja rohkem aega veeta. Ma ise samamoodi ei tee arvutit mitu päeva lahti. Küll seda arvutit jõuab ka uuel aastal "näppida". Head aastavahetust ja ilusat uue aasta algust.

    ReplyDelete